MILIJANA ABORTIRALA DIJETE, NIJE BILA TRUDNA S MILOJKOM, VEĆ S NJIM: Kad vidite ko je u pitanju, NEĆE VAM BITI DOBRO!

| April 16, 2019 | 0 Comments

ulaskom u reality “Parovi” povećao se interes javnosti za Milojka i Milijanu, a sada su u javnosti isplivali određeni šokantni detalji.

Naime, njene komšije su otkrile na šta je sve spremna Milijana:

 – Vi uopšte ne znate na šta je spremna Milijana. Ona je pravo zlo i nema morala nimalo – otkriva na početku razgovora izvor “Rijalitija” i nastavlja:

– Ta mala će porodicu da zavije u crno. Zamislite da je ona sa 14 godina počela da radi svašta i da naplaćuje se*s, a prije izvjesnog vremena je abortirala dijete Božićevog sestrića, koji je bio s njom u  šemi. Da li shvatate koliko je to monstruozno? Ona je sada s njegovim ujakom u vezi.

Sagovornik dodaje da je Milijana uvijek imala više partnera istovremeno i da je njena porodica u veoma teškom psihičkom stanju otkad je postala javna ličnost.

– Otac joj je na samrti, po majku svaki dan dolazi Hitna, ide u bolnicu, sestra joj se trese od sramote. Nju više niko ne podržava, ona je ostala sama na svijetu – zaključuje izvor.

Milijanina tetka Svetlana je potvrdila ove navode:

– Milijana je bila uporedo sa Božićem i njegovim sestrićem. Bila je sa obojicom u paralelnoj vezi. To je za mene bolesno, ali hoću da je raskrinkam pošto je mnogo podla i bezobrazna – rekla je uznemireno tetka Svetlana, rođena sestra Milijanine majke, Slađane Bogdanović.

– Cijeli život psihički maltretira roditelje. Još od 14. godine juri matorce. Zbog toga je bila kod psihijatra, ali se i njemu udvarala. Rekao je da joj nema pomoći. Ne bi me čudilo da je ovdje vidim na gomili sa šestoricom. Mnogo je ružno i tužno da za svoje godine nema ništa u glavi, a bojim se uskoro ni među nogama. Od samog rođenja ona je bila problem, se*sualno je opterećena – iskrena je tetka Svetlana, a i Milijana je priznala kontakte sa Božićevim sestrićem.

– Bila sam sa obojicom, ali to nije bila veza, već kombinacija. Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je cijelu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me je izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umijem i znam, radila sam šta sam morala – rekla je ona nedavno u “Parovima 7”.

 

 

novi.ba

loading...

Kategorija: Zanimljivosti

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close