MLADA IZ BOSNE POBJEGLA SA SOPSTVENE SVADBE ZBOG NOVCA: Sada se oglasila šokantnom objavom, SVI SU SE ZALEDILI!

| May 17, 2019 | 0 Comments

sapunica iz Bosne i Hercegovine  kojoj  je glavnu uloga imali Elda Mujčin iz Gradačca, koja je pobjegla sa svadbe sat vremena prije ponoći, dobila je svoj epilog.

Ona je sada na Facebooku objavila da je postala majka. Riječ je o nesuđenoj supruzi Eldina Huseljića, koja je 30. aprila pobjegla sa svadbe. Nedavno je Elda objavila sliku bebe i emotivan status: “Do sada sam imala mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan”.
Od brojnih prijatelja dobila je čestitke, ali od Huseljića, s kojim u braku nije provela ni 24 sata, ni traga ni glasa. Ne oglašava se ni na društvenim mrežama. Slike sinčića objavila je početkom maja, a posebno je potresan post koji je napisala 12. maja.

“Sine moj, ti se nećeš sjećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima, promatrala mjesec, tiho šaputala tebi i sebi: ‘Možemo mi ovo’. Ti se nećeš sjećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svijet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: ‘Zdravo, dušo’. Ti se nećeš sjećati kako si, kao čarobnim štapićem, izliječio moj slomljeni duh. Kako si zacijelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena prije nego što sam te dobila, a ti si me ponovno sastavio”, napisala je Elda Mujčin.

 

Za svog sina napisala je da je “najljepša beba”, ali i: “Nećeš se sjećati onih noći kad sam odlazila na spavanje i osjećala beskrajni strah zbog toga što sam mama. Da li sam dovoljno dobra? Da li sam zabrljala bezbroj puta već do sada? Da li sam ja u stanju da budem onakva mama kakvu ti zaslužuješ? Ni sanjala nisam da se nečijoj sreći i uspjehu mogu toliko radovati! Nećeš se sjećati, ali ja hoću”, napisala je Mujčin na društvenoj mreži, prenosi “Avaz”.

O Eldinovoj i Eldinoj svadbi mjesecima je brujao je cijeli region. Posebno što je njihov brak pukao zbog para, jer nisu mogli da se dogovore ko će uzeti novac sa svadbe.

 

 

 

novi.ba

loading...

Kategorija: Zanimljivosti

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close