(VIDEO) Zavisnost od hrane dovela je na ivicu smrti: Ima 300 kilograma i godinama nije vidjela svoja koljena

| June 14, 2019 | 0 Comments

Zavisnost od hrane dovela je Niki Vebster u nimalo zavidnu situaciju. Ova tridesettrogodišnjakinja ima toliko kilograma da već godinama nije videla neke delove svog tela, poput nožnih prstiju i sopstvenih kolena.

U emisiji “Moj život sa trista kila” koja se emituje na kanalu TLC otkrila je kako izgleda život žene koja ima 272 kiligrama.

– Moja težina me ubija. Ne mogu sama da se istuširam. Imam samo 33 godine, a celo telo me boli. Mrzim to. Znam da sam samoj sebi ovo uradila. Hrana je zavisnost koja me ubija – kaže Niki.

Prvi put pred kamere je stala pre godinu dana. Od tada do danas vodi bitku sa kilogramima. Ne samo sa kilogramima. Bitku za goli život. Njeno stanje bilo je toliko ozbiljno da je morala da ide na operaciju, ali da bi je uopšte preživela morala je da smrša 22 kilograma pre toga.

Nekada je po sopstvenom priznanju dan počinjala tako što je jela. Deo krivice za njeno stanje snose i njeni roditelji koji su joj hranu pripremali i donoslili u sobu da ne bi morala da silazi niz stepenice. Takođe, dopuštali su joj da jede šta želi iako je hrana polako počela da je ubija.

Da ipak do toga ne bi došlo, njena poslednja šansa bila je operacija smanjenja želuca. Zahvaljujući ovoj intervenciji, uspela je da smrša 90 kilograma i sada ima oko 200. Ono što je dodatno motiviše pored zdravstvenih briga je i to što je njena sestra Kortni odlučila da zabrani svojoj deci da se druže sa njom jer ih njena kilaža plaši.

Rezulate operacije kao i promene načina života dokumentovala je ekipa ove emisije, a krajem januara videcemo i kako ona danas izgleda. Ono što je objavljeno u najavi za emisiju ohrabrujuće su vesti za nju.

Niki danas živi drugačije. Kako još uvek ima veliki višak kilograma, pridržava saveta i plana ishrane doktora Novzaradana, stručnjaka za gubitak kilograma.

Njeno zdravlje još uvek je ugroženo, ali je njen život spašen. Posledice kilograma još uvek oseća, ali ima i cilj – da svoju kilažu prepolovi do kraja godine.

Pogledajte video:

 

 

dnevno24.com

loading...

Kategorija: Zanimljivosti

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close